» 364 bimbos on-line now and 2884302 registered Bimbos!

Dober dan, živjo, dober ve

Nice nickname.
Ne znam slovensk. 

Thx.
Zakva kle

Is it 'sh' missing?

Cao
Skratka ja sej je en folk tu tut iz slovenije no 

Vampie wrote:
Is it 'sh' missing?
jup

xSadness wrote:
Cao
Skratka ja sej je en folk tu tut iz slovenije no
hah ... ja fajn ane xD sej verjamem že da je mrskdo godr, sam da bo lihk mojo temo nekdo odpru pa se neki pomatru napisat
lepo xD

Sej, zato pa jaz osrecujem in pisem 

Mariiijica wrote:
Živijo punce!
Jaz sem drugace iz Hrvaške ampak študiram v Ljubljani
Mam eno kolegico tukaj ki je iz Maribora. Povedala ji bom naj vas pride pozdravit!
Lp
No sej pol nas je pa ze veliko slovensko govorecih 

Mariiijica wrote:
Živijo punce!
Jaz sem drugace iz Hrvaške ampak študiram v Ljubljani
Mam eno kolegico tukaj ki je iz Maribora. Povedala ji bom naj vas pride pozdravit!
Lp
ta kolegica sem jaz
.. je kar fajn videt doma
Ojla punce! 
Sm se cist sveze prjavlena in mi se marskaj ni jasn
Sej vem da tole ni namenjen za taka vprasanja ampak vsen lazi vprasam po slovensk k po anglesk. Kako se tle gor dobi "denar", ce mas ze "sluzbo" (baker) kako od tm dobis "denar"? Kr sm prjavlena 2. dan pa nism dobila nc dnarja ceprov mam "sluzbo".
Upam d kdo razume kaj cem prasat ...
Hvala za odgovor!

Živijo Xarija!Sem pogledala tvoj profil in igras 3 dni.Torej najprej se prijaviš za sluzbo,in zacnes tecaj. potem po treh dneh kliknes accept in komaj takat dobis denar! fajn bi bilo ce mi imela fanta,ker ti on daje najvec denarja 
Mariiijica, hvala 

Heii! Jst sm tud iz Slovenijee 
Kako stee?
i understand some parts ^ ^ / i'm from Bulgaria /

hi, vedno vec slovencev al kako? 

a kdo ve ali lahko vsak naredi zabavo?jaz res ho

mucicaxxx wrote:
a kdo ve ali lahko vsak naredi zabavo?jaz res ho� em narediti zabavo in me zanima � e so kakšne omejitve npr;level ali kaj podobnega!!
prosim pomagajte!
Zdaj ce misliš tisto na profilu ni omejitev, edino kaj pac ne smeš vabit ljudi tak da posiljas vabila na njihov profil, ampak je prav en topic odprt za ta vabila

xSadness wrote:
mucicaxxx wrote:
a kdo ve ali lahko vsak naredi zabavo?jaz res ho� em narediti zabavo in me zanima � e so kakšne omejitve npr;level ali kaj podobnega!!
prosim pomagajte!Zdaj ce misliš tisto na profilu ni omejitev, edino kaj pac ne smeš vabit ljudi tak da posiljas vabila na njihov profil, ampak je prav en topic odprt za ta vabila
kakšen topic? 

mucicaxxx wrote:
xSadness wrote:
mucicaxxx wrote:
prosim pomagajte!Zdaj ce misliš tisto na profilu ni omejitev, edino kaj pac ne smeš vabit ljudi tak da posiljas vabila na njihov profil, ampak je prav en topic odprt za ta vabila
kakšen topic?
Ma na forumu neki je

xSadness wrote:
mucicaxxx wrote:
xSadness wrote:
Zdaj ce misliš tisto na profilu ni omejitev, edino kaj pac ne smeš vabit ljudi tak da posiljas vabila na njihov profil, ampak je prav en topic odprt za ta vabilakakšen topic?
Ma na forumu neki je
aha tnx

zdravo, jas sem tud iz slovenije.

Cestitke obema