» 394 bimbos on-line now and 2884304 registered Bimbos!

Tu mozna zadac pytanie na temat gry i udzielic odpowiedzi.
Jesli nie znajdziecie tu pomocy - napiszcie do mnie wiadomosc.
Dotychczasowe problemy:
1. Do supportu (missbimbo.com/support) zglaszamy:
- brakujace BD/ BA/ wygrane challenge
- jesli nie mozemy zerwac/ poderwac chlopaka przez 14 dni
- nie dostaliscie prezentu na 100/200/300 dzien
- nie mozecie sie opalac/ wybielac
- niedzialajacy kod z smsa (podajemy kod i date wpisania), problemy z PayPalem
- brak BD za sponsoring (podajemy nicki osob i date rejestracji - jesli znane. Pamietajcie, ze osoby, ktore was sponsoruja musza zweryfikowac emaila).
Zanim napiszecie do supportu pamietajcie o zweryfikowaniu e-maila.
2. Przy braku odpowiedzi na smsa wyslanego do Allopass kontaktujemy sie z Allopass:
http://www.pl.allopass.com/contact_accueil.php4
Podajemy: nr komorki i operatora, nr na ktory zostal wyslany sms, kraj w ktorym jestesmy, date i godzine wyslania smsa, email, na ktory maja wyslac odpowiedz.
3. Nie moge zweryfikowac e-maila.
Zaloz maila na gmailu, interii lub yahoo Niektore polskie nie dzialaja.
4. Nie moge zapisac ubrania.
Jesli uzywasz Opery/ Safari/ Google Chrome - zmien na FireFoxa (rekomendowany) lub Windows Explorer.
5. Napisalam do supportu i nie dostalam odpowiedzi.
Jesli nie dostaniesz odpowiedzi przez 7 dni roboczych to zglos to do mnie na PM.
Podaj:
- kiedy napisalas do supportu
- jaki i kiedy problem wystapil
6. Nie moge znalesc chlopaka.
Chlopaka mozna szukac/ rzucac do 14 dni. Po tym czasie nalezy napisac do supportu.
7. Jak wkleic obrazek?
Piszemy: [img]link do obrazka[/img]
Wiecej bbcode TUTAJ
Zanim zglosicie blad wylogujcie sie i zalogujcie ponownie.
Support - co napisac:
Nie moge zaakceptowac pracy
Hi!
I'm on level tu wpisz nr levelu and I finished training for tu wpisz nazwe zawodu tu wpisz ile dni temu days ago but I can't accept the job. Could you please repair the bug and refund me missing BD.
Best regards,
tu wpisz nicka
Nie moge znaleźć chlopaka przez 14 dni
Hello!
I'm on level tu wpisz nr levelu and I have failed to find a boyfriend for 14 days.
Could you help me, please?
Best regards,
tu wpisz nicka
ponieważ niektórzy nie mogą znaleźć nowego wątku - wpisuję posta, żeby go przenieść wyżej ^^
wybaczcie mi ten spam 

cześć dziewczyny (i chłopaki też
) ... mam mały problem - od kilku dni rozpracowuję nowe gry 
Są super... szkoda że nie można ich zapisać albo cusik ale pewnie niebawem coś wymyślą... ale do rzeczy.... w grze mysteriez na levelu 1 nie mogę znaleźć nigdzie 14tki... już nawet na oślep strzelałam i nic 

może wy wiecie gdzie sie ukryła
? Będę wdzięczna za pomoc... bo ta 14tka mi sen z powiek spędza 

Earendila wrote:
ponieważ niektórzy nie mogą znaleźć nowego wątku - wpisuję posta, żeby go przenieść wyżej ^^
wybaczcie mi ten spam
Jakby co pamietajcie, ze wszystkie linki sa tutaj:
http://missbimbo.com/forum/t96800,1-for … e-here.htm

Kffiadushek wrote:
Są super... szkoda że nie można ich zapisać albo cusik ale pewnie niebawem coś wymyślą... ale do rzeczy.... w grze mysteriez na levelu 1 nie mogę znaleźć nigdzie 14tki... już nawet na oślep strzelałam i nic

DonnaCaramia wrote:
Kffiadushek wrote:
Bardzo bardzo bardzo dziękuję :* W życiu bym tego nie znalazła!!!!

Gra FITZ już mi działa, za pierwszy lvl dostałam BA i BD, tylko po 1 lvl mogę zagrac 2,3,4,5,6....za które już nie dostaję, a jak zaczynam grac na następny dzień to musze zaczynać znowu od 1 lvl, tez tak macie ??

Gilgotka wrote:
Gra FITZ już mi działa, za pierwszy lvl dostałam BA i BD, tylko po 1 lvl mogę zagrac 2,3,4,5,6....za które już nie dostaję, a jak zaczynam grac na następny dzień to musze zaczynać znowu od 1 lvl, tez tak macie ??
tak. tak ma być.

Eufryda wrote:
Gilgotka wrote:
tak. tak ma być.
i to jest wielce bessęsu

Eufryda wrote:
Gilgotka wrote:
tak. tak ma być.
A skąd wiesz ? 
Gilgotka wrote:
Eufryda wrote:
Gilgotka wrote:
tak. tak ma być.
A skąd wiesz ?
z kątowni wie 

Earendila wrote:
Gilgotka wrote:
Eufryda wrote:
tak. tak ma być.A skąd wiesz ?
z kątowni wie
otóż to 

dziewczyny jeśli urządzam przyjęcie na moim profilu to wypada bimbo które mi się podobaja "wręczyć" nagrody w postaci banerka czy tylko napisać że mi się najbardziej poboba?
ps. sory że tak was zasypuję pytaniami ale jak zrobić banerek z wizerunkiem danej bimbo
nawa wrote:
dziewczyny jeśli urządzam przyjęcie na moim profilu to wypada bimbo które mi się podobaja "wręczyć" nagrody w postaci banerka czy tylko napisać że mi się najbardziej poboba?
ps. sory że tak was zasypuję pytaniami ale jak zrobić banerek z wizerunkiem danej bimbo
ja jak robiłam konkurs to tylko podawałam pierwsze 3 miejsca [oczywiście można więcej ;p] i wklejałam do zwyciężczyń, czasem do innych biorących udział w konkursie. do robienia wyników korzystałam z tej stronki http://www.glitterfly.com/
ale z tego co wiem to bimbo lubią dostawac banery ;]

nawa wrote:
Moim zdaniem wypada ^^ Jak im sie spodoba to sobie wkleja np. do podpisu, a jak nie to nie i juz.

Już 13 dzień nie mogę poderwać chłopaka 
W takim tempie to ja na tym levelu wieczność spędzę 
Mógłby mi ktoś powiedzieć co napisać do supportu? 
A najlepiej ułożyć to, albo coś... <prosi> 
Last edited by Amilo (10-21-2009 12:06)

Amilo wrote:
Już 13 dzień nie mogę poderwać chłopaka
W takim tempie to ja na tym levelu wieczność spędzę
Mógłby mi ktoś powiedzieć co napisać do supportu?
A najlepiej ułożyć to, albo coś... <prosi>
Hi,
Could you please help me? I've been trying to find a boyfriend for 2 weeks now with no result.
Thanks,
Amilo
co jest z nowymi ubraniami? za dwa dni powinni dac pyjamas party, a tu nawet tego gossip girl nie dali...
Shimly wrote:
co jest z nowymi ubraniami? za dwa dni powinni dac pyjamas party, a tu nawet tego gossip girl nie dali...
Nie wiadomo. Delfinowi sie komp zepsul i musial od nowa robic. Pod koniec tyg. powinny byc, a z pyjamas bd opoznienie napewno.

Shimly wrote:
Jest opoznienie ze wzgledu na awarie komputera osoby, ktora projektuje stroje.
Niedlugo powinny byc - nie wiem niestety czy nastepny zestaw tez sie przez to nie opozni.

nie dolicza mi duelsow , ani wygranych ani przegr. ani wysl.
no chyba , ze sa jakos po dluzszym czasie podliczane??
...

smigola wrote:
nie dolicza mi duelsow , ani wygranych ani przegr. ani wysl.
no chyba , ze sa jakos po dluzszym czasie podliczane??
Powinno doliczac od razu.
Zglos do supportu.
Ostatnio w konkursach pojawia się hasło "No simulator" - co to znaczy? 

Wie ktoś, kiedy w grze Mysteriez naliczane są "Bonus score"?

nieznosna wrote:
Ostatnio w konkursach pojawia się hasło "No simulator" - co to znaczy?
To znaczy. ze nie mozna korzystac z programu do ubierania bimbo - jest taki na necie, tylko trzeba rzeczywiscie ubrac swoja bimbo w ubrania kupione w grze.