jaszczomp wrote:
Punkty dla grupy zdobywa się zajmując miejsce w oficjalnych konkursach (Fashion Industry Contests), czyli np. ostatnio był konkurs Annabel Botham. Top Cleek trwa do 1 grudnia i do tego czasu trzeba się postarać, choć jeszcze nie wiadomo co jest nagrodą, ale zapewne jakieś dolarki wpadną
a co to był za konkurs? nie czytałam nigdzie o tym .
[konto mam od 9 dni wiec jeszcze nie jestem oswojona ;p]

diament14 wrote:
BD to sa pieniadze twojej bimbo mozesz je wydawac na ubrania jedzenie itd
zarabiac pieniadze mozeszchodzac do pracy
od chlopaka (musisz najpierw go znalesc) ale chlopaka mozesz miec od lvl 2
i jeszcze poprzez granie w gry 

ach, oczywiscie sie zapisuje:)
ale cholerny balagan sie robi na tym forum ! nie tylko z tematami ale i watkami!
polskich tematow jest co nie miara i w kazdym temacie sa pytania o to samo.. skoro to ma byc oficjalny watek klubu to moze zajmujmy sie tu tylko sprawami zwiazanymi z pannami bimbo;]
co do obrazka to proponuje cos bardziej kreatywnego niz bimbo w jakims tam stroju, wieczorem bede miala troche czasu to cos narysuje i wrzuce

mam problem nie wiem jak wklejac moja do tych konkursów??
moze ktoras by mi pomogla??

Diament zaraz wyślę Ci wiadomośc. sprawdź w Inboxie 

rilla900 wrote:
madziar wrote:
hm... mam pytanie. Co to jest to `BA` i `BD`?
BA - Bimbo Attitude
BD - Bimbo Dollars
Dzięki ;*
dzieki bede czekac 

Tu jest nas naprawdę dużo!!! Ja się zapisuję bez wahania! 

Nooo Trochee Polska zalewa caly swiat hehe

zeby nie bylo watpliwosci, ja tez sie zapisuje ;p

diament14 wrote:
mam problem nie wiem jak wklejac moja do tych konkursów??
moze ktoras by mi pomogla??![]()
Moze ktoras z Was moglaby wyjasnic na forum? Ja nadal nie wiem o co chodzi z tymi konkursami 

na forum jest kilkanascie tematow my piszemy w foreign languanges w tym temacie co my piszemy sa tematy w ktorych obcokrajowcy moga mowic po swoim jezyku
a temat z konkursami nazywa sie CONTESTS czy jakos tak i tam dziewczyny zakladaja rozne konkursy np. na najladniejszy stroj uczennicy i trzeba tam wkleic swoja propozycje(jak sie oczywiscie chce) a ja wlasnie nie wiem jak sie wkleja swoja bimbo do tego tematu

hej Eldan wreszcie na forum po polsku;) fajnie ze cos takiego wymyslilas:) przylaczam sie do pomyslu i pozdrawiam cie;) rowniez chetnie sluze pomoca;)

diament14 : Zrob Printscreana (nacisnij prtSC na komputerze) i wklej w Paincie. Wytnij ten kawalek, ktory chcesz i zapisz rysunek.
Wejdz na imageshack.us, tam mozesz zaladadowac na strone zapisany obrazek i wklej linka zaczynajacego sie od [url=http://imageshack.us]do swojej wiadomosci.
to dzielo eldan niedawno tez mi tak pomogla;)

co do logo to teraz kojazy mi sie tylko dobre bo polskie 

to by było super XD

nono ladne logo... moze troche koloru jeszcze.....
ale ogolnie to lux;)

ok, kolorek zaraz sie znajdzie ale moze napisz zrobic "good because Polish" ?

yhhhhhhhhhhh...wybaczcie - jakieś takie okropnie nacjonalistyczne mi się to wydaje
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
i w ogóle pomysł na cleek (kliki? whatever) jakoś mnie odrzuca - przypomina mi gildie, klany i inne takie z innych tego typu gier, które się oficjalnie zwalczają, żrą i gnoją....również brrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... 
ale bez obrazy - kto co lubi
powodzenia!
Last edited by czarnawrona (07-31-2008 19:19)

dołączam
. też jakoś mi się nie bardzo kojarzy obrazek, może dlatego, ze jest cały w czerni. mi się osobiście podoba futrzak kawaisugarspice. można by go było przemalować i zmienić podpis...co wy na to?

fundatrix wrote:
dołączam
. też jakoś mi się nie bardzo kojarzy obrazek, może dlatego, ze jest cały w czerni. mi się osobiście podoba futrzak kawaisugarspice. można by go było przemalować i zmienić podpis...co wy na to?
brzmi jakby lepiej
btw - futrzak rządzi i wymiata

martus71 co do tego"good because Polish" to juz lepiej.. bynajmniej wiecej osob z zagranicy zaczai co to za klub... hmm a co na to inni? Eldan moderetorko wypowiedz sie?

wiecie co a moze zrobily bysmy obrazek przedstawiajacy cos co jest w polsce a w innych krajach tego nie ma, ale czy jest cos takiego co my mamy a czego oni nie maja???
a do tego moze byc napic DOBRE BO POLSKIE lub DOBRE BO TYLKO POLSKIE??
to tylko moje przemyslenia 

Juz jestem!
Generalnie glownie siedze tu rano i popoludniu - wieczorem dziele komputer z moja druga polowka i czasem ciezko sie dopchac 
Lista osob aktulanie zapisanych:
Madziar
Aga84k
Myblackdahlia
Rilla900
Diament14
Jaszczomp
Martus71
Kaloszki
Rocketsrocket
Madziasek
Fundatrix
i moja skromna osoba
Co do logo ja bylabym za jakas fajna dziewczyna w bialo-czerwonym stroju i napis Panny Bimbo.
Cos w tym stylu jak Kaloszki ma w podpisie.