LilyRose24 wrote:
Ludzie koffani trzymajcie mnie bo padne....Czy w tym konkórsie Jasmin można więcej niż jedną bimbo dodać na konkurs ? Bo właśnie widziałam, że dają niektóre po kilka outfitów.
Po za tym widziałam jak ktoś daodał francuską bimbo, a o ile się oriętuję to nie można w tym konkursie.
Jak to jest ? Please powiedzcie mi bo jak można dać kilka to ja dam kilka bo trudno mi zdecydować się mi na jedną.
to zależy w jakim konkursie, bo w szkolnym konkursie można dac tylko jedna propozyje ubrania, i bimbo francuskie jest niedozwolone. nie wiem jak to jest z jasmin konkursem. 

poanastazjapo wrote:
Eldan wrote:
Mi za to kolejny dzien nie udalo sie poderwac dziadka. Skubany chyba wyczuwa, ze mi sie nie podoba XD
Hahahahaa
Oplułam monitor i poryczałam się ze śmiechu.
Guziczek sobie umarzył, żeby sama Królowa rozwinęła przed nim dywan, no no.
Czyżby pod ksywą Guziczek ukrywał się SAMA 36-letnia Madonna
to moja tajemnica TOP SECRET
jestem tajemniczy Don Perdo karammmbaaa 
a mazić zawsze można

LilyRose24 wrote:
Ludzie koffani trzymajcie mnie bo padne....Czy w tym konkórsie Jasmin można więcej niż jedną bimbo dodać na konkurs ? Bo właśnie widziałam, że dają niektóre po kilka outfitów.
Po za tym widziałam jak ktoś daodał francuską bimbo, a o ile się oriętuję to nie można w tym konkursie.
Jak to jest ? Please powiedzcie mi bo jak można dać kilka to ja dam kilka bo trudno mi zdecydować się mi na jedną.
Ja właściwie nie wiem w ogole o co kaman w tych konkursach .
Ktoś mi powie? 

Trzeba się ubrać jak najlepiej wg tematyki konkursu. Zapisać strój i potem wrzucić w odpowiedni temtak na forum. Nasepnie czekać na wyniki konkursu. Ten kto wygra dostaje nagrodę oczywiście. Można też uzbierać wygrywając konkurs punkty dla swojego cleeku. Tylko nie wiem czy w obu te punkty się dodaje dla cleeku czy tylko w tym na (powiedzmy) najlepszy "mundurek szkolny".
Dobrze napisałam ? O to chodziło ?

Nie ten Fashion Contest od Jasmine to jest ten glowny ktory trwa dluzej
i chyba w nim sie dostaje punkty dla cleek'a ... a w tym ze szkolnymi mundurkami to chyba tylko jest taki o... bo teraz maja byc caly czas organizowane takie contesty o roznych tematykach... i chyba za nie sie nie bedzie dostawac punktów... tak mi sie wydaje...

No cóż w żadnym z tych dwóch chyba nie pisze wyraźnie, że można zarobić punkty dla cleeka wygrywając go.
Nagrodą w konkursie na mundurek szkolny jest kasa (Prizes: 1st - 15,000 BD. 2nd - 10,000 BD. 3rd - 5,000 BD), ale nic nie piszą o punktach dla grupy.
Mam nadzieję, że tak czy inaczej któreś z naszego cleeku wygrają w tych konkursach.
Trzymam za was wszystkie kciuki.
Ja już dodałam swoje propozycje.
Jak chcecie to obejrzyjcie sobie je i powiedzcie czy wam się podobająm. Specjalnie się wykosztowałam znowu na spódniczkę. Ale i tak prędzej czy później bym sobie ją kupiła, więc to chyba nie są wywalone pieniądze.

a objawi mi ktoras jak zuploadowac ten obrazeczek?
bo trzymalam sie poprzednich instrukcji ale wyskakiwal sam adres a nie obrazek 
na forum oczywiscie, po odswiezeniu strony.
Last edited by Gyros (08-19-2008 19:58)

Dobra ja spróbuje. To najpierw prawym kliknij przyciskiem myszki na naszej sygnaturce (np. tej co jest pod pod moim postem) to ci się pojawi menu, a potem wybierzeż "copy image location". Następnie w sygnaturce napisz [img]i wtedy znowu naciśnij ppm i wybierz polecenie "paste" i dalej[/img]. A na koniec nie zapomnij nacisną "up date" w twoim profilu. Bo inaczej się tobie nie pojawi.
To chyba wszystko. 
KoffanaBlondina wrote:
hmm... tak sie zastanawiam... jak bede w levelu 9 to co najpierw lepiej zrobic
1. lifting ? 2. zgrubnac ? czy moze jest to obojetne ?
Moim zdaniem najlepiej pierwsze uzbierać na lifting a potem dopiero przytyć. Powód jest taki, że gruba bimbo szybko traci procenty szczęścia.
A da się ją utuczyć w pare minu, dając jej do zjedzenia kilka Steak and chips pod rząd 

dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*:*:*:*
radosc zycia mi przywrocilas Wiewioreczko :]

LilyRose24 wrote:
Dobra ja spróbuje. To najpierw prawym kliknij przyciskiem myszki na naszej sygnaturce (np. tej co jest pod pod moim postem) to ci się pojawi menu, a potem wybierzeż "copy image location". Następnie w sygnaturce napisz i wtedy znowu naciśnij ppm i wybierz p … t; i dalej. A na koniec nie zapomnij nacisną "up date" w twoim profilu. Bo inaczej się tobie nie pojawi.
To chyba wszystko.
o pojawiło się 

yes yes yes 

Wiewióreczka w nagrodę by prosiła smacznego orzecha.
Albo nawet całą paczkę. 

dostanie nawet caly worek xD
a jakich sobie orzechow Wiewioreczka zyczy?
ziemnych, laskowych, a moze solonych? 

ja ostatnio orzechem przeciełam sobie dziąsło
wiec teraz jem tylko orzeszki cedrowe
pyszne polecam 

eevin wrote:
KoffanaBlondina wrote:
hmm... tak sie zastanawiam... jak bede w levelu 9 to co najpierw lepiej zrobic
1. lifting ? 2. zgrubnac ? czy moze jest to obojetne ?Moim zdaniem najlepiej pierwsze uzbierać na lifting a potem dopiero przytyć. Powód jest taki, że gruba bimbo szybko traci procenty szczęścia.
A da się ją utuczyć w pare minu, dając jej do zjedzenia kilka Steak and chips pod rząd
a od steka z frytkami chyba staje sie szczesliwa albo ?
czy nie ? 

swietne tez sa orzechy nerkowca, acz dosc drogie bo wiadomo-egzotika kosztuje 
truskawy tez daja szczescie ale ja wole terapeute bo dostaje tez BA 

Mamma mia co za wybór.
Aż ślinka cieknie.
Dla wiewióreczki chyba najlepsze będą laskowe albo ziemne bo od solonych będzie się chciało za bardzo pić. 
Guziczek1511 wrote:
tylko nie licz na dywan biało-czerwony od Diody
![]()
![]()
Myślę że poradzę sobie bez

aiwlys wrote:
Guziczek1511 wrote:
tylko nie licz na dywan biało-czerwony od Diody
![]()
![]()
Myślę że poradzę sobie bez
![]()
No właśnie, właśnie, próżny Guziczku - widzisz, można sobie poradzić i bez dywanu

O to to to
właśnie
Ale niektórzy lubią sprzątać, takie hobby 
Ja zawsze mam coś ciekawszego do roboty niż sprzątanie a jeśli nie mam.. to i tak wolę odpoczywać <rotfl> 

Dioda Elektrownia_Poland wrote:
O to to to
właśnie
Ale niektórzy lubią sprzątać, takie hobby
Ja zawsze mam coś ciekawszego do roboty niż sprzątanie a jeśli nie mam.. to i tak wolę odpoczywać <rotfl>
Dioda ty się lepiej skup na odkurzaniu klawiatury od laptoka , bo wiesz że to nie może się teraz zakurzyć :]
a sprzątać trzeba bo w brudzie źle się żyje