spieszcie sie bo juz dodali nowe kliki do top cleeks, musicie pogadac z adminem czy doda jeszcze wasza 

Też chętnie sie dołączę
Juz jest to zalatwione! Jestesmy na liscie ^^

A propo jak mozna zobaczyc kto nalezy do panien bimbo?

ooo manga jak Eldan sobie upatrzyla... jak dla mnie teraz malo polskie... mimo tego tla czerwonego... nie wiem moze mi sie tak tylko wydaje.. ;/ co o tym sadzicie?

Madziasek wrote:
ooo manga jak Eldan sobie upatrzyla... jak dla mnie teraz malo polskie... mimo tego tla czerwonego... nie wiem moze mi sie tak tylko wydaje.. ;/ co o tym sadzicie?
popieram...
bo jak ktoś nie wie, że flaga Polski jest białoczerwona, to się nie skapnie... może naprawdę bimbo z polską flagą, albo coś?

i ja się zapisuję 

Mi sie ten rysunek podoba.
Dawajcie swoje propozycje, jak bedziemy miec 3-5 to zrobimy glosowanie.

Proponuje zajrzeć na nowe konkursy bo są jakby w temacie naszych dywagacji o patriotycznych kolorach! Ja się może na tym nie znam, ale jeśli wy się znacie to trzeba brać udział! 

o ten mi się podoba, z resztą jak wszystkie 
tylko wszystko to jakoś takie mało polskie jak na mój gust

moze jakis stroj ludowy
bedzie bardziej swojsko 

A jak się zapisac do Panien?

Wystarczy zglosic swoja chec w tym temacie!

Ni to jest nas o jedną więcej 

strój ludowy?
Hm... byłoby dobrym pomysłem, ale przecież u nas każdy region ma swój ;p
Beata- świetna ta żyrafa ^^

oczywiscie ja tez sie zglaszam do naszego polskiego Bimbo Cleek:) zapisz mnie Eldan
:*
Jest nas coraz wiecej!
Teraz tylko musimy zaczac wygrywac konkursy (ciekawe kiedy nowy?) i zaistniec na MissBimbo! ^^

Ja też!! Ale mam nadzieję, że nie będę musiała się wypisać z PINKSTERS???

Chyba mozna byc w dwoch na raz...
Moge spytac innych modow jak chcesz.
I jak tam dziewczyny ida negocjacje z obrazkami???

wiecie co a moze by zrobil taki obrazek przedstawiajacy bialo czerwone serce a w nim napisac Polskie Panny Bimbo?? to tylko pomysl

czesc wam
mam problem nie potrafie zasejwowac outfitu mimo tego ze naciskam save nic sie nie dziele i goal nie jest zaliczony pozatym nie wiem jak mam wygrac 10 razy, jak nacisne challenge pokazuje sie rubryka z kwotami i nie wazne ktora wybiore i tak sie nic nie dzieje. Gra mi sie podoba czas wolno plynie ale nie potrafie przejsc 3 poziomu porazka, pliss pomozcie

ja wczoraj zrobilam wlasny konkurs jak macie ochote to bierzcie udzial
"YELLOW AND WHITE LADY"
zawsze to jakis poczatek;D co prawda nagrod nie przewidzilam ale satysfakcja jest.. no i jestem bezstronna:) wiec zapraszam;)