Prosze zadawac pytania dotyczace gry tutaj. Niech doswiadczone graczki pomagaja nowym!

Jestem nowa i jako pierwsza zadam pytanie:) Mój angielski nie jest za dobry..Czy aby bimbo jadła musze jedynie kupować jedzenie??
nie wystarczy tylko kupic jedzenia musisz je kupic pozniej wchodzisz do My Items
tam masz rysunki przedstawiajace rzeczy ktore kupilas
chcesz aby twoja wypila wode - musisz kliknac w USE THE ITEM i ona wtedy wypija ta wode i tak robisz z kazdym jedzeniam

Jestem dopiero na 2 poziomie i nie wiem za bardzo co nalezy zrobić żeby umówić się z chłopakiem.
dzieki za odpowiedz 

Zoe20 wrote:
Jestem dopiero na 2 poziomie i nie wiem za bardzo co nalezy zrobić żeby umówić się z chłopakiem.
dzieki za odpowiedz
kliknij na górnym panelu " the city", pokażą ci się sklepy, etc. Idz w "lewo" zobaczysz Club
wejdz do klubu i na dole masz bodajże "go dance". Jesli bedziesz tańczyć to możesz spotkac chłopaka, czasem może to potrawać więcej niż 1,2 czy 3 dni. Jesli nie uda ci sie za pierwszyma razem, to sprobuj na drugi dzień 

czesc mam problem jestem na 3 poziomie i utknelam nie potrafie zasejwowac ubrania tzn nazwa sie pojawia ale tak jakby nie bylo jej w pamieci bo kiedy klikam select lalka jest gola na dodatek musze wygrac 10 challenges i kiedy zaznaczam jeden z nich jest stawka klikam i nic a na angielskim forum przeczytalam ze powinien byc ponizej przycisk do zatwierdzenia a ja go nie mam albo nie widze i mam nadzieje ze to jest to 2 bo gra mi sie podoba prosze pomoz

Miuu najprawdopodobniej jest to problem przegladarki... zmien na explorera albo.. mozzile i zobacz czy da sie;)

ok dziala dzieki jeszcze jedno cos sie robi z tym challengami wiecej czy nie?

a co znaczy wiecej czy nie? jakos nie bardzo rozumiem...

jak masz jakis problem czy cos to pisz na PM do mnie;) chetnie pomoge jak bede w stanie;)

chodzi o to co mam z tym dalej robic nacisnelam GO i co dalej.. niewiem moze jakas gra w szachy z przeciwnikiem czy cokolwiek innego bo o to chyba chodzi prawda? to ma byc konkurs tak?

hehe .. jak wcisniesz te GO to postac ktora wybralas wyskakuje w kolumnie obok.. jezeli ta osoba zaakceptuje rowniez ta "walke" to po kolumna powannas miec mozliwosc obejrzenia tej walki... polega to na tym ze 2 postacie ( twoja i wybrana przez ciebie) staja na wybiegu i toczy sie rywalizacja.. ktora jest lepiej ubrana... lepszy ma nastroj.. itd.. wygrywa:)

musze dobic chellenge do 600 zeby przejsc poziom
a mam dopiero 452 
ale to dopiero w nastepnym poziomie

no to rzeczywiscie masz troche pracy... ja codziennie staram sie prowadzic walki i nie mam takiego problemu.. bo mam juz ponad 800
;D

800?? ;o ;o ;o niezle!! ja tam mam dopiero ok 350
masakra chyba zaczne bardziej sie starac:D
Karolajn moze zmierzymy sie w chellengu??
masz wiecej punkow IQ ale moge zaryzykowac co ty na to??

znowu musialam przegladarke zmienic bo moja lala wystepowala nago przed publicznoscia 

diament14 wrote:
Karolajn moze zmierzymy sie w chellengu??
masz wiecej punkow IQ ale moge zaryzykowac co ty na to??
a prosze bardzo hehe mi to nie przeszkadza ;*

Ja grywam za free i za kase. Dwa razy udało mi się wygrać 1 000 BD z dziewczynami z wyższego poziomu. Nie wiem jakim cudem
Przynajmniej BA urosło w ekspresowym tempie...

jak rosnie BA gdy sie wygrywa challanges za BD ? ;> np ile sie dostaje BA za wygana 1000 BD ?

tego nie wiem, bo nie gram na kase... ale pewnie tyle ile kasy tyle BA
a co to jest BO?
karolajn77 wrote:
jak rosnie BA gdy sie wygrywa challanges za BD ? ;> np ile sie dostaje BA za wygana 1000 BD ?
Wygrywasz 10% BD. Tzn. np. grasz o 100BD wygrywasz 100BD i 10BA, grasz o 50BD wygrywasz 50BD i 5BA, a za 1000BD - 100BA.
lovelka wrote:
co to jest BO?
BO = BD, nie przetlumaczyli z francuskiego (tam jesli sie nie myle, bo nie znam francuskiego, BO znaczy Bimbo d'oro). Pewnie w koncu to poprawia.
Czy to możliwe żeby ugrzęznąć na drugim levelu?
Już trzeci dzień szukałam chłopaka i nie znalazłam.
Czemu tak jest?