Niestety, na znalezienie faceta szanse są jak 1 do 3, więc czasami może to potrwać. Pamiętam, że na starucha polowałam ponad tydzień, z resztą poszło szybciej. GL 
oo a ja wlasnie bede musiala niedlugo tego starego znalesc
no to klopsik

Podobno niektore calymi tygodniami poluja... Ja tez niedlugo bede - zobaczymy jak pojdzie.
Swoja droga - obelsny jest 
yh... bo na przykłąd moja siostra pierwszego dnia znalazła, więc zastanawiałam się czemu tak jest, ale skoro nic złego to ok. 
Kwestia szczescia, niestety... Nic nie mozna zrobic, aby mu pomoc.

z mojej bimbo tez jakas cnotka, na faceta kilka dni polowac trzeba, ale jak za to !
moze to zbieg okolicznosci, ale przewaznie udaje jej sie wyrwac faceta jak jest tylko w bieliznie.
koniecznie musi byc tez nakarmiona, napojona ( ktoz to wie, moze i napita 
) i bradzo szczesliwa 

Też będę niedlugo na starucha polować, ale na razie nie mogę się trzeci dzień tego młodego pozbyć
Kto wie może to miłość

Gdzie musze napisac o tych kontach mojej siostry??

Jak znaleźć pracę? ;>
I jak przejść do 2 lvl? 

wchodzisz do The city i tak jest.. budynek JOB.. na poczatek idziesz na kurs ktory w twoim przypadku bedzie trwal 3 dni.. a potem akceptujesz ta prace... aby przejsc do nastepnego levelu musisz spelnic wszystkie kryteria w GOALS..

Aaa dziękuję
.
A co jeżeli wyświetla mi się komunikat, że moja Bimbo wciąż mieszka u rodziców? (kiedy chcę wynająć 'studio')

hmm.. klikasz rent.. i powinno byc dobrze... moze kliknelas i zrezygnowalas...?

olcia1206 wrote:
Aaa dziękuję
.
A co jeżeli wyświetla mi się komunikat, że moja Bimbo wciąż mieszka u rodziców? (kiedy chcę wynająć 'studio')
To po prostu Ci oznajmia. Chcąc jednak przejść do levelu drugiego musisz kliknąć `rent` na tym pierwszym. Najlepiej będzie, jeżeli po ukończeniu pierwszego zrezygnujesz z chaty, bo tylko płacisz Bimbo Dollars 

mam problem: dostałam powiadomienie, że przyjaciel przyjął zaproszenie i dostanę 500BD. wylogowałam się i zalogowałam chyba już z 5x a pieniędzy brak...
przyjdą później czy jakiś błąd?

malenkabimbo wrote:
mam problem: dostałam powiadomienie, że przyjaciel przyjął zaproszenie i dostanę 500BD. wylogowałam się i zalogowałam chyba już z 5x a pieniędzy brak...
przyjdą później czy jakiś błąd?
trudno powiedzieć....może po północy się pojawią(tj. o 1 w nocy naszego czasu), tak, jak te ze sprzedanych itemsów na rynku? jak nie, to trzeba zgłosić to - na samym dole str. jest link "contact" i tam wypełniasz formularz - dość szybko odpisują - mi przynajmniej odpisali i naprawili problem z logowaniem w ok. 6h 

karolajn77 wrote:
suckmykiss - niezly masz nick hehe
ze sie tak wtrace ;P
a dziekuje
, juz o maly wlos musialabym go zmienic

dziewczyny ile dostajecie od chlopaka na 7, 8 lvl? Nie wiem czy to jest jakas stala kwota czy zalezy od chlopaka? Ja mam 150 BD i 100 BA.

britishe wrote:
Gdzie musze napisac o tych kontach mojej siostry??
Napisz mi PM.

Aga84k wrote:
dziewczyny ile dostajecie od chlopaka na 7, 8 lvl? Nie wiem czy to jest jakas stala kwota czy zalezy od chlopaka? Ja mam 150 BD i 100 BA.
wszystkie bimbo na danym levelu maja takiego samego chlopaka ( co za komuna
) i placi wszystkim tyle samo bd . na wyzszym levelu bedzie inny chlopak, ktory bedzie placil wiecej.
tu masz linka do listy wszystkich bojfriendow:
http://www2.missbimbo.com/forum/t27631, … d-list.htm 

Musisz miec wiecej BA i drozsze ubranie niz przeciwniczka.
Pomaga tez wysokie szczescie i idealna waga.

A jesli chodzi o challanges....
co myslicie o tym :
http://www2.missbimbo.com/forum/t53768, … piness.htm

Moim zdaniem calkiem niezla kompilacja.
Ktos by sie podjal przetlumaczenia?