Wpisujcie sie tutaj - bedziemy wiedzialy ile nas jest. Niech kazda napisze pare zdan od siebie.
Kazda osoba proszona jest o tylko jeden wpis i na temat. Inne beda kasowane.
To ja zaczne:
Asia, z Poznania, 27 lat.
Lubie fantastyke i koty.
Szczesliwie zareczona 
Dzieci brak, ale mam dwa urocze kociaczki.
W tym roku wrocilam do Polski po dwoch latach pobytu w UK, pracuje w instytucie naukowym i mam nadzieje na doktorat.

Asia, z Poznania, od 3 lat w UK, 27 lat. Instruktor sportu spec. rajdy długodystansowe, ujeżdżenie, skoki, WKKW; stylista paznokci (posiadam własny salon). Mężatka 
Moje zwierzęta: PSY - Staffordshire Bull Terrier - 1. Rudy Rio (kwalifikacja CRUFTS 2009) - 15 miesięcy, rudy; Kalhol's Black Magic (Evil) - 5 miesięcy, czarny. Shih-Tzu - 1. Elsing Bat-Hang (kwalifikacja CRUFTS 2009) - 2 lata 8 miesięcy, złoto-biały; 2. Jennifer Eli-Sen (Champion PL, kwalifikacja CRUFTS 2009) - 8 lat, złoto-biała. KOT - Robespierre - 8 lat, pręgowany z białymi znaczeniami. KONIE - 1. Szkot XO, wałach, kasztan. 2. NEW AGE traken, klacz, siwa.

Zuza, Kraków
*za ciut ponad tydzień 24 lata 
*szczęśliwa posiadaczka kota,
*hobby - SF, tanatologia, religioznawstwo, teorie ponowoczesności i moda
;
mam swoiste "poczucie misji" w stosunku do mojego kierunku studiów, udzielam się w Kole Naukowym i marzę o zostaniu pierwszą kobietą-rektorem UJ-u 

Aleksandra z podkarpacia, 25lat, mężatka
Mój synek za półtora miesiąca skończy 1,5 roczku
InteresujÄ™ siÄ™ fonetykÄ… angielskÄ… 
Ulubione książki: "The Lord of the Rings" oraz "Dziennik Bridget Jones" 
Filmy: Monty Python
Muzyka: Cradle of Filth
Zawód: nauczyciel
Pozdrawiam wszystkie Panny Bimbo 
Last edited by midian666 (08-14-2008 07:45)

Same wykształciuchy i kobiety sukcesu 
Ewelina, Šódź, lat 22
Prawie finiszująca studentka prawa, z naciskiem na międzynarodowy obrót cywilny
Obecnie na praktykach w KRS, w przerwach od Miss Bimbo obsługująca petentów
, ale o tym cicho sza.
Hobby: muzyka (wszystko oprócz umc-umc wydobywającego się z samochodów dżentelmenów w dresach i raczej z lat 70-80), film, literatura rosyjska, doktryny polityczno-prawne.
Dzień bez kawy i papierosów, dniem straconym 

Oliwia, 21 lat 
Pochodzę z Lęborka - w pomorskim. Studiuję medycynę
Hobby - o zgrozo, książki , muzyka , ostro zakrapiane imprezy do białego rana i wiszenie na żyrandolu 
P.S. Piaffy, tez mam Shih Tzu, 14 letniego, paskuda wredna z niej 

czyżbym była najmłodsza? ;p
Agnieszka, lat 16, mieszkam pod Warszawą (ale niedługo juz w samym mieście, miejmy nadzieję). mam rozpieszczoną świnkę morską i bardzo inteligentnego psa. chciałabym studiować medycynę, lub kierunki związane z naukami psycho-socjologicznymi. lubię czytac Pratchetta i Bułhakowa, słucham wszelkich odmian rocka i gotyku, głównie z lat 60-90 (Lacrimosa, Closterkeller, Pink Floyd, Indian Summer, GNR, Devil Doll i wiele innych równie zacnych ;p). jestem leniem, lubie filozofować, umiem składać meble i robic samolociki z papieru.

Justyna, 24 l. Piastów k. Wa-wy
-> nie ukończone studia na WPiA UW (jest tyle innych bardziej zajmujących rzeczy niż pisanie pracy.. więc z obroną wciąż zwlekam i sama na siebie się wściekam) 
-> hobby: spanie do południa (niestety tylko w sferze marzeń
), książki, kabarety (Kabaret Moralnego Niepokoju rządzi!!), sport (tenis ziemny i gimnastyka artystyczna - biernie, siłownia - czynnie, choć ostatnio niestety brak czasu), moda i oczywiście... BIMBANIE 
-> bziki: profesjonalne kosmetyki do włosów i buty 
-> pracuję w branży finansowej
THE END 

Ania z Kwidzyna, ale obecnie mieszkam w Westport w Irlandii.
Lat 25 (przynajmniej az do pazdziernika).
Pani magister zarzadzania i marketingu oraz pani licencjat pedagogiki. Ciagle nosze sie z rozpoczeciem studiow psychologicznych, tym razem tu w Irlandii.
Pracuje w firmie budowlanej oraz prowadze razem z chlopakiem wlasna firme fitness (on jest trenerem, ja ksiegowa).
W wolnym czasie trenuje do maratonu, ktory juz pod koniec pazdziernika. 42 kilometry moje drogie panie, wiec trzymajcie kciuki.
Hobby to tance irlandzkie, ktora kiedys nawet uprawialam "zawodowo", czytanie ksiazek, chadzanie na romantyczne kolacyjki do fajnych knajpek i kino.
Dzieci brak, ale mam dwie chrzesnice.
Pozdrawiam!
Dominika, 27 l (trochę się odmłodziłam w profilu, nie chciałam być najstarszą bimbo, ale o tym cicho sza), Wrocław
- Architektka krajobrazu, obecnie bezrobotna (w ogóle lipa z pracą po tym kierunku, fajny, ale warto zrobić coś jeszcze)
-męża ani dzieci nie posiadam
-mam za to wrednego kota. jest wielki, gruby, leniwy i ma paskudny charakter
-lubię - czytać, oglądać filmy, rysować piórkiem i ołówkiem, pracowac w nosy a spać do południa, siedzieć w domu, bo leń ze mnie - ale jak wyjdę do szaleć do rana, mangi (anime jakoś nie bardzo)
- nie lubię - latać do urzędu pracy (upierdliwość), tłoku w autobusach i że mam wszędzie daleko i innych rzeczy, ale o tym to z czasem, po co mam was odstraszać już na wstępie 

Olga, 14 lat
. Wrocław
Hm gimnazjalistka, posiadajÄ…ca psa i 2 koty (tolerujÄ…ce siÄ™ nawzajem w dodatku
). Kocham konie (trenuję jeździectwo), pasjonuję się fotografią, tańcem, a także trenowałam akrobatykę sportową, ale niedawno zaprzestałam
.

Beata, lat 36 (stara dupa jestem), singielka ze ÅšlÄ…ska.
Inz. informatyki i zarzadzania + pielęgniarka dyplomowana. Dodatkowo zajmuję się stylizacją paznokci.
Moja pasja sa papugi, obecnie posiadam sześć. Mam tez zaadoptowanego szczurka. W wolnych chwilach troche czytam, słucham muzyki klasycznej. Generalnie jestem domatorką. Dominika mnie oświeciła, że hobby może być leniuchowanie, o tak... to moja namiętna pasja: sypiam do południa i kombinuję co by robić, żeby nic nie robić a zarobić.

Sylwia, lat 22 z Leszna. od trzech lat mieszkam w Irlandii i pracuje w firmie medycznej. niestety zwierzakow zadnych nie mam i chyba dobrze, bo ostatnim razem jak wspollokatorka zostawila mi rybki na dwa tygodnie to 3 niestety odeszly z tego swiata ( w przyszlym roku wychodze za maz. uwielbiam czytac ksiazki Joanny Chmielewskiej oraz amerykańskich pisarek. w przyszlosci zamierzam zostac magistrem kosmetologii. pozdrawiam

Gośka, lat 25, obecnie mieszkam, pracuję w Olsztynie, mgr inż geodezji, licencjat informatyki (w październiku mgr). Na własnej działalności, przedstawiciel jednego z banków.
Lubię spać długo
, oglądać dobre filmy, ostatnio wracam do czytania książek. Od niedawna mam nowe hobby: moje autko
Ogólnie nałóg komputerowy, ciężko oderwać od monitora 

Ola (Aleksandra tak naprawdÄ™
) zamieszkała w Słupsku, lat 22.
Obecnie studentka mediacji i komunikacji społecznej, pracuje w solarium (tak wiem... co ma piernik do wiatraka xD)
W trakcie robienia prawa jazdy, jesli sie uda za 2 tygodnie będę kolejnym piratem na naszych polskich wspaniałych drogach.
fanka seriali - "Zagubieni", "Prison Break" i moje najukochańsze "Gotowe na Wszystko".
Lubie też poczytać czasami dobrą książkę (J. Carrol, D. Koontz, czasami jakiś babski romansik), jednak molem ksiązkowym raczej nie jestem.
Zainteresowan mam wiele, jednak hobby niestety żadnego
Pozdrawiam

Kamila, Zielona Góra, lat 20 =]
Lubie: Fantastyke, mange/anime, zwierzeta, gry RPG
Nie lubie: pajakow/robali/owadow, brukselki, znecania sie nad zwierzetami i papierosow 
Panna, singiel i w ogole, jakos nie mam szczescia do plci przeciwnej, ale sie nie zrazam. Studiuje socjologie na miejscowym uniwersytecie. Licze na zaliczenie licencjatu za 2 lata
Jestem dumna posiadaczka czarnego kocura (moje ukochane malenstwo
) i mlodszej siostry (juz nie tak kochanej
).
Pozdrawiam 
<- Thanks to DISAYA
Offsprings ->

Mam na imię Hania, za kilka tygodni skończę 24 latka, mieszkam w Gdańsku i jestem panną (zodiakalną i w ogóle). Obecnie jak trzeba to opiekuję się moim siostrzeńcem i zajmuję się domem.
Nie lubię robali, kłamst, oszustów, papierosów, denerwować się, spóźniać się gdzieś, pająków i wielu innch rzeczy.
Lubię słodycze, dobre filmy i muzykę, uwielbiam kibicować, spędzać mnóstwo czasu na kompie, podróżować no i wiele innych rzeczy. 
Jak coś mi przyjdzie jeszcze do głowy to dopiszę. 
Oto moja suczka Sara, która jest najlepszym i najukochańszym pieskiem na świecie. 
Last edited by LilyRose24 (08-10-2008 18:30)

Witam wszystkie Laski Bimbo
))
Paulina
mieszkam w okolicach Opola
) w grudniu ukończę 18 lat. Uczęszczam do Liceum Profilowanego
z profilem zarzÄ…dzanie informacja
gdy zdam maturę... a bardzo bym chciała zamierzam coś porobic w kierunku kosmetyki
a takze czegos w stylu zarzadzania
Od ponad roku jestem szczesliwie zakochana i czuje ze jest to "ten"z, ktorym chce zostac na zawsze
Interesuje sie fotografia
moja pasjaaaaa ... uwielbiam
) narazie nalezy to do przyjemnosci... zobaczymy co z tego wykielkuje
) kto wie
... aktualnie posiadam dwa kroliczki rasy baranek
) ;] Roco i Miki ;] slodkie maluchy ;P a rosna jak na drozdzach ;] ... jak to co sobotnia wakacje uwielbiam gdzies wyskoczyc ;P takze nie rozpisuje sie juz tak i mykam pod prysznic i na imprezke ;] Wam takze zycze milego wieczorku
weekendu
badz urlopu
) pozdrawiam :**

Marta, lat 16, Wrocław 
od 1,5 roku zakochana z wzajemnoscia
od wrzesnia uczennica LO12
zwierzat i pomysłow na przyszlosc brak choc marzen wiele
uzalezniona od kawy
pozdrawiam:)

martus71 wrote:
od wrzesnia uczennica LO12
Ooo
, 12 dobre LO (z tego co siÄ™ orientuje
), brawo! 
Last edited by olcia1206 (08-10-2008 17:48)

Witam!! 
Jestem Justyna, mam prawie 18 lat 
Mieszkam w woj. podkarpackim niedaleko Dębicy 
Lubię dobrą zabawę i dużo przebywać w towarzystwie 
To chyba tyle o mnie 
pozdrawiam

Agnieszka, 24 lata, w lipcu z zaszczytnym tytułem Magistra zasiliłam grono Wykształconych Bezrobotnych, choć mam nadzieję, że nie na długo. Dwa tygodnie temu, z biletem w jedną stronę, przyjechałam do Wielkiej Brytanii do mojego narzeczonego i jakiś czas mam zamiar tu zostać.
W ramach odreagowywania stesów dnia codziennego maniakalnie i w każdych ilościach oglądam komedie z naciskiem na romantyczne.
LubiÄ™ Mobiego, Coldplay, Katie Melua, a ostatnio rowniez Duffy.
Uwielbiam spacery, poznawanie nowych miejsc, zwiedzanie, podróże itp.
Ostatnio moim wielkim hobby stała sie nauka jazdy złą, jak dla mnie, stroną jezdni (w UK) i chyba coraz lepeij mi idzie, zważywszy na fakt, że po zdaniu prawka w Polsce w ogole nie jezdziłam.
Dzieci oraz zwierzatek nie posiadam - hmm...ale mam faceta, wiec to w sumie sie w tym zawiera po trosze.
Pozdrowienia dla wszystkich fanek Bimbo 

Agnieszka, 25, z Warszawy.
Lubie czytac, pisac, podruzowac... bylam przez dlugi czas za granica, i niedawno wrucilam : )
Agnieszka, 26 lat, Warszawa
od blisko 3 lat szczęśliwie związana z osobistym Niemężem
uzależniona od książek i komputera (niestety)
zwierzaków brak z racji uczulenia...
muzycznie, lubię cięższe brzmienia, lata 60-90, folk i szanty
mojÄ… pasjÄ… jest fantastyka i RPG
A na Miss Bimbo trafiłam, bo chciałam sprawdzić, przed czym tak ostrzegają tzw "poważne portale" 

mgr filologii angielskiej ( stąd ten przeukochany Tolkien), nauczyciel w LO, mąż - jest, dzieci - brak.
Hobby: wakacje, z wiadomych powodów
Antyhobby: okres od września do czerwca, z wiadomych powodów

Last edited by CorrahMay (09-07-2008 11:50)