bok cure , evo mene nakon malo dužeg vremena , vidim da se puno toga izdogađalo .
Imam prijedlog za ime cleeck-a , moglo bi biti CRO_Soldiers (u prijevodu CRO ratnici)
I moto-All per one and one per all(svi za jednog i jedan za sve)
Kaj mislite o tome?
Mogu pokušati napraviti logo..
Last edited by yvi (08-12-2008 12:33)
Don`t worry be sexy because we deal with glamour
____I accept all NO STAKEChallenges

aurora2310 wrote:
i tako je svizac zamotao cokoladu u omot...
al bi bilo do jaja da imas svisca i svaki dan ti mota koliko god cokolade hoces...(mislim na pravu cokoladu,za jest)..
men se ljudi smiju kad to kazem al jel da je ideja super,a?
Koji te svizac spopao???

eo ljudi i mene... znam i ja di moja aurora zivi, tako da... znam i da joj je narasla kosa

svidaju mi se prijedlozi svi, ne znam sta da vam kazem...
i jedno pitanje? tko ce biti voda cleeka??? ili cemo se mijenjati??? ne razumijem!

Kaj moramo imati vođu?

obavezno! kakav je to cleek bez vođe?

ok, ajde ti budi vođa

pa treba nam vodja i najbolje bi bilo da biramo jednog nedeljno.
Da se niko ne bi ljutio mozemo azbucnim redom ili po BA?

Covjece jedva sam vas našla! Vec sam se pocela brinut lol!! Evo konacno sam došla doma i sad vas ne bum puštala na miru XD!!!
Vidim da se cleerk otvara!! I'm in!! Možda Balkan bunch. Ma niš pametno mi sad ne pada na pamet 
kiss svima
Last edited by sweet_caramell (08-12-2008 14:45)

Lena299 wrote:
pa treba nam vodja i najbolje bi bilo da biramo jednog nedeljno.
Da se niko ne bi ljutio mozemo azbucnim redom ili po BA?
Mislim da baš i nije najpamtnije da mijenjamo vodju. Možda bi bilo najbolje da vodje bude cura koja se toga sjetila.

hej, evo nasla vas. mozda da bude voda onaj ko ima najvise postova i koji se skroz zalaze za nest. iskreno, studiram i ne znam jel bi mi pasalo da budem voda.... (ak bi trebala ja biti na tjedan il kolko vec) jebat ga
ne mogu se sjetiti niceg pametnijeg- the amazing croatian girls ili ....balkan girls

aaaaaaaaa stavili su mi chick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahaahahaahahahahahahahaaaaahahahahahaahhahaaahhhah
a ja napisala chick

opet, nemos napisat tu rijec sa bit....

Balkan bunch mi se bas svidja!
Pa mozemo za vodju birati samo one koje hoce/imaju vremena.
Na primer ove sedmice bi to bile sweet_caramel ili M2mm... na primer...

evo i mene!!!!
sto se tice cleeck-a mozda najbolje da stavite sve prijedloge na jedno misto pa glasamo, a za vodju, bolje da imamo jednog, nego svaki tjedan drugog. Eto to je moje misljenje

a ja mislim da je bolje da mijenjamo vođu i to da svaki tjedan bude kod nekog drugog party!
jel me razumijete? OVAJ TJEDAN PARTY JE KOD M2MM sad shvacate???

ne smijemo na ovoj str pisat nista zabranjeno, ali mozemo napisati nesto da svi sve shvatimo, a da nista ne kazemo...mozda...jeste me shvatile? bas i ne,a?
ja jesam
Lets party!!!
hehe

eto cool! bar netko!

Ma ja shvatam zasto je vazno da menjamo vodje - ali ne znam kako da objasnim onima koji nisu sinoc nisu bili online.
Ne moze jedan uvek da bude vodja, kao sto ne moze party da uvek bude kod iste osobe.
(Sva sreca da ste dosle vas dve, delovalo mi je da ja jedina mislim da treba menjati vodje)

Ok, ovaj tjedan je party kod M2mm i ona je vođa

A da se zovemo Party cure? I da je party svake sedmice kod vodje?